Authentieke woning? Houd je huis koel met Sunwise-screens

Kijk jij ook zo uit naar de lente? Bij Woonambiance zijn we er in ieder geval al helemaal klaar voor. Weg met de kou! Zonlicht is waar we van dromen. Maar woon je in een pand met historische waarde, dan loop je elk jaar tegen hetzelfde aan: de hitte in huis. Airconditioning of elektrische zonwering installeren is waarschijnlijk geen optie. Dus, hoe houd je het binnen koel? Sunwise Screens heeft de oplossing: zonwering voor de binnenkant van het raam.

Wat voor woning is historisch?

Woon je in een oude stad? Dan zou het kunnen dat je ook in een historisch pand woont. Een grachtenpand heeft bijvoorbeeld vaak historische of culturele waarde. Dat maakt het een beschermd monument of een stukje nationaal erfgoed. Aan zo’n pand kun je niet zomaar iets veranderen, zelfs niet als je er woont. Maar wat doe je als het ’s zomers binnen te warm wordt? Of als de zon recht door je ramen schijnt? Moet je dat dan gewoon accepteren?

Wat is een alternatief voor elektrische zonwering of airco?

Als je geen elektrische zonwering kunt of wilt gebruiken, is het ook een optie om zonwering met zuignappen te kopen. Zulke zonwering verandert niets permanent aan je huis, dus je hoeft geen toestemming te vragen aan de gemeente of de overheid. En er zijn meer voordelen aan deze zonwering:

  • Je hebt geen toestemming nodig om Sunwise-screens te plaatsen;
  • Ze zijn eenvoudig en snel te installeren zonder dat er iets blijvends verandert;
  • Ze zijn voordelig in aanschaf (prijzen beginnen al bij € 20,-);
  • Ze verlagen de temperatuur in je pand met 2 °C tot 8 °C;
  • Ze zijn vervaardigd uit gecertificeerd materiaal;
  • Ze gaan lang mee.

Zo bewaar je het authentieke karakter van je historische woning

Sunwise Screens biedt ideale zonwering voor monumentale panden. De screens houden de hitte buiten en de koelte binnen, zonder enige permanente wijziging aan je woning. Ze zijn ook perfect voor vochtige plekken zoals kelders of badkamers, waar andere zonwering uiteindelijk schade kan aanrichten. Je hebt geen speciale vergunning nodig voor de installatie en in de winter maak je de screens makkelijk los.

Ga voor Sunwise zonwering. Behoud het unieke karakter van je pand en maak je leefomgeving aangenamer.