Hoe voeg je kleur toe in huis?

Als er één ding is waar ik gek op ben, dan is het kleur. We hebben allemaal een beetje kleur nodig in ons leven. Vooral in huis. Dit bepaalt namelijk de sfeer en de toon van elke kamer. En weet je wat nog het fijnste is aan kleur? Er is zó ontzettend veel keuze, eigenlijk misschien wel te veel keuze (ja, ik heb keuzestress). Je kunt kleuren kiezen die levendig en energiek zijn, of juist tinten die een ontspannen en kalmerend gevoel naar de kamer brengen. Als jij wat kleur wilt toevoegen aan je woning, hebben wij een aantal creatieve ideeën om dit te doen!

Verf de binnenkant van je boekenplanken

Misschien huur je jouw woning, of houd je graag een neutrale kleur op de muren maar snak je naar een vleugje kleur. Dan wordt het hoogstens tijd om de verfkwast op te pakken en de binnenkant van je boekenplanken (of kasten) te bewerken. Speur het internet af voor een Wijzonol aanbieding en je maakt een grote impact met een minimaal budget en minimale poespas. Je kunt dit natuurlijk ook doen met je keukenkasten of andere meubels, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Verf je plafond

Voeg een onverwacht kleuraccent toe aan je kamer door je plafond te schilderen. Bezorgd over het oude gezegde dat een donker plafond je kamer kleiner doet lijken? Laat dat maar snel los. Maak je je nog steeds zorgen, kies dan voor een “veiligere”, lichtere kleur zoals lichtblauw of grijs. Je kunt deze klus prima klaren met Wijzonol muurverf mat.

Accessoires

Je kunt direct kleur toevoegen aan de kamer door je accessoires te vervangen met een kleurrijke variant. Verwissel je dekens of kussens voor die met een andere tint of patroon. Zet planten neer, hang kleurenschilderijen, posters of foto’s op en zet een fruitschaal op het aanrecht. Als je hier een daar een vleugje kleur toevoegt, zal heel de kamer opfleuren!