Jouw vloerbedekking professioneel laten reinigen? 

Na jarenlang intensief gebruik kan je vloerbedekking erg vuil raken. Met alleen stofzuigen haal je alleen het oppervlakkige vuil weg maar niet het vuil wat in je vloerbedekking getrokken is. Er is een oplossing waardoor jouw vloerbedekking er weer fris en fruitig uit zal zien. Je vloerbedekking laten reinigen door echte professionals is de oplossing. Zij beschikken over de juiste materialen zodat jouw vloerbedekking grondig gereinigd kan worden. We vertellen je graag meer over het professioneel laten reinigen van jouw vloerbedekking. 

De werkwijze bij een vloerbedekking laten reinigen 

Een vloerbedekking reinigen vereist veel intensief werk. Als je de verkeerde schoonmaakmiddelen gebruikt, kan er schade aangebracht worden op je vloerbedekking. Het is daarom verstandig om echte professionals in te schakelen. Er wordt een vaste werkwijze gehanteerd met innovatieve reinigingstechnieken om jouw vloerbedekking goed te reinigen. We zullen je kort vertellen welke stappen er gevolgd worden.  

  • De eerste stap is de vervuiling te analyseren zodat er een reinigingsmethode afgestemd kan worden. 
  • Vervolgens zullen de professionals jouw vloerbedekking gaan voorbehandelen van de intensief vervuilde delen. 
  • De volgende stap is om de vloerbedekking te laten inspuiten met duurzame schoonmaakmiddelen. 
  • Als het schoonmaakmiddelen een beetje ingetrokken is, zal de vloerbedekking machinaal geborsteld worden. Het borstelen zorgt ervoor dat het vuil loslaat.  
  • Met een hogedruk spuit zal er gespoten worden op de vloerbedekking zodat het vuil omhoogkomt en het makkelijk opgezogen kan worden. 
  • De laatste stap is om de vloerbedekking zo droog mogelijk te zuigen. 

Meer dan alleen je vloerbedekking laten behandelen? 

Een vloerbedekking is niet het enige wat je kan laten reinigen. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld ook voor stoelen. In stoelen kan ook vuil gaan ophopen waardoor de kleur kan vervagen en de stof erg dof wordt. Je stoelen laten reinigen is de manier om je stoelen een langere levensduur te geven. Je kan ervoor kiezen om je stoelen thuis of op locatie te laten reinigen. Er zijn veel verschillende soorten stoelen. Elke stoel heeft dan ook een eigen reinigingsmethode. Schakel daarom professionals in zodat jouw stoel niet beschadigd wordt.