Minder ruimte in uw slaapkamer? Kies voor een twijfelaar bed

Iedereen heeft verschillende grootte slaapkamer. De één kleiner dan de ander. Daarom is het handig dat er veel verschillende maten bedden zijn. Zo past er in elke slaapkamer wel één. Voor grote slaapkamers een groot bed, voor kleine slaapkamers een kleiner bed. Een twijfelaars bed is een voorbeeld van een iets kleiner bed. Maar toch groot genoeg om met zijn tweeën in te slapen. Erg handig als u geen groot bed wilt of er geen ruimte voor hebt. Maar het allerbelangrijkste is dat het bed natuurlijk lekker ligt en u een goede nachtrust geeft. 

Twijfelaar bed

Er zijn meerdere verschillende maten van een twijfelaar bed. 

Namelijk: 

  • 100×200
  • 120×200
  • 120×210
  • 140×200

De verschillende maten zijn handig omdat er dan voor iedereen eentje is die zal passen in de slaapkamer. Een twijfelaar bed is net iets groter dan een eenpersoonsbed, maar kleiner dan een tweepersoonsbed. U heeft dus toch een groter bed dan een eenpersoonsbed maar het past wel in een kleine slaapkamer. U kunt er ruim alleen in slapen maar ook knus met zijn tweeën. Een twijfelaar bed is een goede keuze voor als u minder ruimte heeft in uw slaapkamer. Door te kiezen voor een kleiner bed blijft er meer ruimte over voor meubels en loopruimte. Hierdoor neemt het bed niet de gehele slaapkamer ruimte in. 

De Suite voor al uw bedden

Bij De Suite hebben we meerdere soorten twijfelaar bedden. U kunt uw twijfelaar bed bij De Suite geheel naar wens samenstellen. Uw kunt zelf de afmeting, bekleding, lakkleur en houtkleur bepalen. En er zijn zelfs bijpassende accessoires en meubelen. Daardoor zorgt u ervoor dat uw twijfelaar bed goed bij uw stijl en slaapkamer past. De Suite heeft meerdere afmetingen van Twijfelaar bedden. Ook is er de mogelijkheid om een twijfelaar boxspring te laten maken. En zijn er ook mogelijkheden voor elektrische verstelbare bedden, hierdoor kunt u comfortabel in bed tv kijken en eten. Ook is er een mogelijkheid voor een Hoog laag bed.

Dit is handig voor in de zorg, bijvoorbeeld thuiszorg. Of als er bijvoorbeeld fysieke problemen kunnen komen in de toekomst is een Hoog laag bed erg handig. Hoog laag bedden zien er hetzelfde uit als de normale bedden van De Suite en zien er dus mooi uit en zijn ook aanpasbaar. 

Naast dat uw bed lekker en comfortabel moet liggen, vinden wij het ook belangrijk dat u hem mooi vindt. De suite zorgt er dan ook voor dat uw slaapkamer er mooi uit zal zijn en helemaal bij uw stijl past. De suite maakt de bedden en slaapkamers zelf. Dit doen ze als beddenspecialist met kennis, liefde en vakmanschap zodat ze het allerbeste en mooiste voor u kunnen creëren. Ze zorgen ervoor dat ze slaapkamers leveren met comfort en volledig afgestemd op uw wensen. Daar slaapt u namelijk het lekkerste in. Naast beddenspecialist is De Suite ook een slaapkamerspecialist. De Suite doet er alles aan om u tevreden te maken met uw bed en slaapkamer.

Kom langs bij één van onze winkels of neem een kijkje op onze website voor meer informatie en advies. Bekijk de website van De Suite.