Richt je huis in met een design wijnrek

Het is steeds populairder om een design wijnrek in huis te hebben. Aangezien door de Covid situatie wij allemaal meer op ons huis gericht zijn en minder de deur uit gaan is je eigen wijnvoorraad een must geworden. Alleen wil je natuurlijk wel dat dit past bij je interieur.

Moderne wijnrekken

Tegenwoordig is het erg hip om wijnrekken van RVS te hebben, kunststof of bijvoorbeeld van hout. Uiteraard kun je ook kiezen voor een wijnkast, maar als je daarvoor niet de ruimte of het budget hebt is een wijnrek ook echt een mooie aanvulling. Zorg er wel voor dat dit niet in direct zonlicht komt te staan. Het liefst dus in een hoek (op een schaduwplek) zodat de wijn het langst bewaard kan worden.

Een wijnrek voegt een belangrijk detail toe in de stijl van je interieur. Een goed gevuld wijnrek brengt een huis tot leven en straalt elegantie en gezelligheid uit. Daarnaast kun je met een goed gevuld wijnrek bij onverwacht bezoek altijd een heerlijk glas wijn inschenken.

Tijd om te proosten

Heb je uiteindelijk het perfecte wijnrijk gevonden? Dan is het tijd om het rek te vullen met je wijnflessen verzameling. Ga voor perfectie en sorteer al je soorten wijn op kleur in het wijnrek. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie witte wijn? Of een fruitige rosé wijn? Vergeet het rek niet bij te vullen als je wijnvoorraad op is. Proost!