Welke verschillende aanstekers zijn er en zijn het handigst in de keuken

Ben je op zoek naar nieuwe aanstekers? Dan heb je voor iedere gelegenheid een groot aantal opties beschikbaar. Iedere aansteker kan geheel andere functionaliteiten met zich meebrengen en ook voor andere doeleinden geschikt zijn. Zo verschillende Zorr aanstekers bijvoorbeeld aanzienlijk van Zippo of Clipper aanstekers. Het is daarom goed om te weten welke soorten aanstekers er allemaal beschikbaar zijn en welke verschillen het oplevert. Alleen dan kan je de beste keuze maken en de aanstekers aanschaffen die je aan alle betrokkenen van jouw bedrijf kan meegeven. Maar welke verschillende varianten zijn er dan precies? Alles wat je moet weten, lees je in onderstaande informatie. 

Eenvoudige aanstekers met veel mogelijkheden

De Zorr aanstekers vallen onder de simpelere aanstekers. Het zijn varianten die net als BIC en Clipper eenvoudig te bedienen zijn en in meerdere kleuren verkrijgbaar. De Zorr aanstekers hoef je alleen maar aan te klikken, waarna er een vlam uitkomt. Dit maakt het een eenvoudig gebruiksvoorwerp. Als je deze aanstekers voor jouw bedrijf aan wilt schaffen, is het belangrijk om voor de juiste kleuren te kiezen. Je kan de kleur namelijk helemaal aanpassen aan de huisstijl van het bedrijf. Ook heb je bij deze varianten de mogelijkheid om een bedrukking erop te laten plaatsen. Zo kan je kiezen voor het plaatsen van jouw bedrijfsnaam of een logo, maar ook een unieke tekst plaatsen zodat je direct de aandacht trekt. 

Navulbare aanstekers en meer luxe 

Je kan bij de aanstekers ook veel varianten vinden die minder simpel zijn. Hiervoor heb je onder andere de mogelijkheid om voor Zippo te kiezen. Het zijn navulbare aanstekers, welke je voor heel wat jaren kan gebruiken. Ook andere navulbare varianten zijn mogelijk als je in het assortiment kijkt. Ook deze aanstekers zijn allemaal aan te passen aan de gelegenheid waarvoor je ze aanschaft. Zo kan je de Zippo aanstekers bijvoorbeeld laten graveren met de gewenste afbeeldingen, terwijl je stormaanstekers en alle andere navulbare aanstekers weer van een goede bedrukking voorziet. Jij hoeft alleen nog maar over de gewenste bedrukking na te denken, waarna je de aanstekers snel in handen hebt en uit kunt delen op de momenten dat het jou meer naamsbekendheid op kan leveren.