Badkamermeubels: ontdek jouw stijl

Badkamermeubels: ontdek jouw stijl

Bij het inrichten van de badkamer komt vaak meer kijken dan je denkt. Het is natuurlijk een plek waar je kunt douchen of in bad kunt gaan, maar het moet ook een stijlvolle plek zijn waar je optimaal kunt ontspannen. In de derde plaats moet een badkamer ook praktisch zijn met genoeg ruimte voor al jouw spullen. Een mooi badkamermeubel 90 cm breed is dan ook een absolute aanrader: het is praktisch en ruim. Wanneer je op zoek gaat naar badkamermeubels is het dan ook belangrijk om naar al deze zaken te kijken. Hier lees je meer over het vinden van de perfecte stijl voor je badkamermeubels.

Wat past bij jouw stijl?

Badkamermeubels uitkiezen betekent dat je moet weten wat je mooi vind: ga je voor een strakke witte look, wil je dit juist graag combineren of kijk je eerder naar een houtlook of een combinatie met een andere kleur? Een stijlvolle badkamer creëren is heel goed mogelijk. Je kunt kiezen voor een moderne of juist een klassieke badkamer, maar ook voor badkamermeubels die goed passen bij een betonlook of die juist een industriële look hebben. Laat je inspireren bij Bathroom Manufactory en ontdek wat je mooi vindt!

Kijk ook naar de praktische kant

Kijk bij de inrichting van je badkamer niet alleen naar de stijl die je mooi vindt, maar ook naar het praktische gedeelte. Hoe groot moet een badkamermeubel zijn? Een breedte van 90 cm is het mogelijk om één wasbak te plaatsen. Onder de wasbak zit een kastje waar je spullen kwijt kunt. Daarnaast krijg je ook een mooie wandkast waar je handdoeken in kunt doen. Je bent ook in de gelegenheid om voor een grotere badkamermeubel te kiezen, bijvoorbeeld van 120 cm breed. Of je nu jouw badkamer voor het eerst gaat inrichten of dat je je badkamer een make-over geeft: goede badkamermeubels zorgen voor heel veel sfeer!