De droom van elk kind: een stapelbed

Een stapelbed is altijd een goed idee. Je kinderen gaan het geweldig vinden en er wordt een hoop ruimte bespaard. Als je weinig ruimte hebt in huis, kan je je kinderen toch een eigen plek geven om te slapen en blijft er ook nog ruimte over om te spelen. Er zijn tegenwoordig online onwijs veel stapelbedden te koop. Maar hoe weet je zeker dat een stapelbed een goede kwaliteit heeft én veilig is?

Ruimtebesparend

Als je weinig ruimte hebt in je huis is een stapelbed een heel goed idee. Als je nog meer ruimte wilt besparen zijn er ook stapelbedden met bureau. Hiermee wordt een stapelbed gecombineerd met de werkruimte van een bureau. Dit zorgt voor nog meer leefruimte. Door de bovenste slaaplaag wordt de kamer van je kind extra avontuurlijk. Dit stimuleert hem ook om een het bureau huiswerk te maken of te spelen. Als je kind nog te jong is om een bureau te zitten, kan je ook een stapelbed combineren met extra opbergruimte. Dit is extra handig als je veel spullen of speelgoed hebt, maar weinig opbergruimte. Je hoeft hierdoor geen extra kasten in de kamer te zetten.

Stapelbed voor 3 personen

Bij Eurobedden.nl vind je ook stapelbedden voor 3 personen. Er zijn twee soorten stapelbedden voor 3 personen. Voor de een geldt dat er op de onderste laag 2 personen kunnen slapen en op de bovenste laag 1 persoon. Daarnaast zijn er ook stapelbedden beschikbaar met 3 bedden boven elkaar. Het is maar waar je voorkeur naar uit gaat. Een 3 persoons stapelbed is ideaal voor grote gezinnen of als je wilt dat er mensen kunnen blijven slapen.

Veiligheid boven alles

Veiligheid gaat natuurlijk boven alles bij een stapelbed. De stapelbedden van Eurobedden.nl zijn zeker veilig. Het bed is van goed en sterk hout gemaakt en de afscherming van het bovenste bed zorgt ervoor dat je kind veilig kan slapen.