Waar je het beste modelbouw kan halen

De hobby modelbouw is een leuke bezigheid om je vaardigheden te ontwikkelen en om een mooie verzameling op te bouwen. Hier hoort bij dat je altijd op zoek bent naar nieuwe miniaturen en bouwpakketten. Maar waar kan je de pakketten van modelbouw het beste kopen? Die vraag wordt behandeld in deze blog. 

Modelbouw winkel 

De eerste optie is natuurlijk om naar een modelbouw winkel te gaan. Dit is leuk omdat je dan uitgebreid kan rondkijken tussen alle opbouwde modellen. Je kan dan een indrukkend model bekijken en besluiten dat je die uitdaging aangaat. Het probleem is alleen dat er niet zoveel modelbouw winkels in Nederland zitten. In een paar grote steden kan je wel een winkel voor modelbouw vinden, maar als je afgelegen woont moet je zo een uur rijden naar de dichtbij zijnde winkel.  

Speelgoedwinkel 

In een algemene speelgoedwinkel is ook modelbouw te vinden. Hiervan is er zeker één in de plaats waar jij woont. Het probleem met het kopen van modelbouw in de speelgoedwinkel is alleen dat het assortiment minimaal is en dat er alleen lage niveaus modellen zijn. Voor beginners is het dus een optie, maar voor de serieuze hobbyisten is er een veel betere keus.  

Online webshop  

Modelbouw kan je ook online halen. Dan hoef zelfs het huis niet uit om het product te kopen en er is genoeg assortiment. Wel moet je dan bij de juiste webshop je modelbouw halen. Wij raden Modelo Mondo aan. Modelomondo.com biedt een groot online assortiment aan, bestaande uit veel modelbouwproducten en modelbouwpakketten. Met meer dan 15.000 producten hebben ze onder alle leveranciers in de modelbouwbranche, het grootste assortiment van heel Europa. Ontdek hun uitgebreide collectie Faller modelbouw, Gegoten miniaturen, Busch, Uhlenbrock, Scalextric en Hornby. Het maakt niet uit of je het verzamelen van miniaturen leuk vindt of het je hobby is om modelbouwkits in elkaar te zetten, door de grote catalogus van 30 merken en een verscheidenheid aan producten, kits en accessoires heeft Modelo Mondo zeker het product wat jij zoekt.