De nieuwste trends van design bedden

Wil je je slaapkamer opnieuw inrichten? Hou je wel van designermeubels? Dan wil je natuurlijk dat je slaapkamer net zo stijlvol is als de rest van je huis. Bekijk dan het assortiment van De Suite, een beddenspecialist met een grote selectie aan design bedden volgens de laatste trends. Hier worden de laatste trends op het gebied van designer slaapkamermeubels uitgelicht.

Hip met hout

Hoewel de ombouw van bedden gemaakt kan worden van een heleboel verschillende materialen, blijft hout een eindeloos stijlvol materiaal om een bed van te maken. Het is dan ook geen verrassing dat een houten bed een trend is die niet zomaar over is. Op dit moment zijn notenhouten bedden bijvoorbeeld helemaal in. Dit soort hout is heel donker, wordt vaak gebruikt voor strakke modellen bedden en geeft je slaapkamer hierdoor een warme uitstraling. Tegelijkertijd zijn ook lichte soorten houten bedden, zoals van berkenhout of eikenhout altijd een goede optie. Hout wordt voornamelijk gebruikt voor luxe ledikanten, maar tegenwoordig kun je ook een boxspring met houten ombouw vinden. Ook bedframes die een mix van stof en hout zijn zijn op dit moment een echte trend.

Tof met stof

Terwijl hout het vaakst wordt gebruikt voor bedframes, is stof nog altijd razend populair voor boxsprings. Stof geeft je gelijk een gevoel van luxe, alsof je elke nacht in een hotel mag blijven slapen. Ook met stof is er veel keuze wat betreft soort stof en kleur, zodat je je luxe design bed perfect kunt afstemmen op jouw smaak.

Luxe designer bedden

Luxe bedden zijn op dit moment helemaal in de mode. Hierbij gaat het niet alleen om de looks, maar ook om de extra gebruiksfuncties. Kies bijvoorbeeld voor een elektrisch verstelbaar bed, zodat je bed niet alleen fijn ligt, maar zodat je er ook fijn in kunt lezen. Je kunt zelfs bedlampen in laten bouwen in je bed, voor optimale luxe.

Bed met TV-lift

Is dat nog niet genoeg luxe voor je? Misschien moet je dan eens kijken naar een boxspring met TV-hocker. Niet alleen heb je dan een deluxe boxspring, maar ook een hocker die perfect past bij je bed. Deze hocker is uitgerust met een tv-lift, zodat je je tv tevoorschijn kunt halen als je er naar wil kijken. Als je er niet naar kijkt kun je de tv uit het zicht bewaren in de hocker. Daarnaast heeft de hocker ook nog wat opbergruimte, voor nog meer gebruiksgemak.

Ingebed in een luxe slaapkamer

Luxe is dus zeker weten de designertrend, maar aan alleen een luxe bed heb je niet zoveel als je in de rest van je kamer dezelfde oude meuk laat staan. Hoewel een nieuw likje verf al wonderen doet wil je waarschijnlijk wel iets meer vernieuwing in je slaapkamer. Gelukkig is het bij De Suite ook mogelijk om bijpassende slaapkamermeubels zoals kasten en nachtkastjes te kopen. Ook deze worden zorgvuldig gemaakt, precies naar jouw wensen. Er zijn dus heel veel mogelijkheden om een designer bed te kopen dat de trends volgt, maar ook perfect aansluit bij jouw smaak.