Een Ruimte over in je Nieuwe Huis? Maak er een (wo)mancave van!

Een nieuw huis volstaat als een nieuw project. Maar heb je nog een paar ruimtes waar je nog geen bestemmingsplan voor hebt? Of het nou de zolder, kelder, tuinhuis of garage is, wij hebben een goed idee voor je: een (wo)mancave! Een plek waar jij je helemaal kan terug trekken.Iedereen moet dat eigenlijk hebben als het aan ons ligt. Het kijken van series, spelen van spelletjes of tot diep in de nacht een drankje doen met je vrienden. Het kan allemaal bij een zogeheten (wo)mancave. Dus heb jij nog een kamer over? Maak er een (wo)mancave van. Wij vertellen je hoe. Lees snel verder.

Begin met een plan!

Het is handig om van te voren een plan te schetsen. Wat wil je allemaal in je (wo)mancave hebben? Heb je al spullen die je daarvoor kan gebruiken? En gaat dit passen? Denk ook na over het design van een de kamer. Je ziet vaak dat een (wo)mancave niets weg heeft van de rest van het huis. Het is een kamer op zich. Je kan het dus zo gek maken als je zelf wilt. Design het als een voetbalstadion van jouw favoriete club of maak er een bruin café van.

Kies een centerpiece

Het kiezen van een centerpiece kan je helpen bij het ontwerpen van de rest van de keuzes rondom je (wo)mancave. Een centerpiece is in de meeste gevallen de grootste aankoop van de ruimte. Bij het kiezen voor je centerpiece ga je denken aan wat de bestemming is voor je (man)cave. Is het drinken met je vrienden? Schaf een bar aan. Is het sportwedstrijden kijken? Ga dan voor een grote bank, plasma tv of zelfs beamer. 

Word een interieurstylist

Voor welk thema je ook gaat, een goed interieur is de sleutel tot een goede (wo)mancave. Daar moet je dus goed over nadenken. Is jouw (wo)mancave in een tuinhuis, dan is het verstandig om tuinmeubelen te plaatsen. Denk aan een mooie loungeset of tuinstoelen van ikwiltuinmeubelen.nl Vergeet daarnaast de muren ook niet. Hang foto’s, schilderijen, oude kentekenplaten, diploma’s, filmposters of sportshirts op om jouw thema door te zetten. De keuze in oneindig. 

Een game room?

Heb je een hele grote ruimte over? Dan kan je ook een deel toewijzen voor een game room. Kijk of je tweedehands flipperkasten, pingpongtafels of biljarttafels kan scoren voor een goede prijs. Dan hebben jij en je vrienden altijd wat te doen als er even niets op tv is.

Knal door de speakers!

Als jij je (wo)mancave wil gaan gebruiken als bar of feest dan is het gewenst om een paar goede speakers aan te schaffen. Maar ook een jukebox of vinylspeler zijn een leuke toevoeging voor je ruimte.

Ga jij een (wo)mancave maken? Veel succes!