Hiervoor kun je shutters voor gebruiken

Shutters zijn erg populair en staan prachtig in ieder interieur. Het geeft kleur en uitstraling aan de ramen en je interieur. Shutters bestaan uit sfeervolle binnenluiken met horizontale lamellen waarmee je de lichtinval kunt bepalen. Shutters kunnen worden gebruikt in verschillende ruimtes. In deze blog leggen we je meer uit over het gebruik van shutters in verschillende ruimtes. Lees snel verder. 

Keuken 

Met shutters kun je de perfect lichtinval regelen in de keuken. Shutters op maat zijn ideaal voor gebruik in de keuken door het onderhoudsgemak. Ze zijn makkelijk te reinigen en vragen weinig onderhoud. Er zijn veel verschillende toepassingen. Jij kiest wat mooi past binnen jouw keuken en interieur. 

Woonkamer 

Ook voor de woonkamer kunnen shutters een oplossing bieden voor raambekleding. Shutters verhogen de mate van privacy. Je kunt wel door de shutters heen kijken maar je kunt zelf sturen in welke mate dat is. Met name voor lichte ruimtes, zoals serres of erkers, zijn shutters de ideale oplossing. Heb je ramen met een afwijkend formaat? Dat is geen probleem! Er zijn veel bijzondere raamvormen waarvoor shutters kunnen worden gemaakt. 

Badkamer en wellness

Door shutters te gebruiken voor een wellnessruimte, kun je langer genieten van daglicht terwijl je jouw privacy behoudt. Sommige varianten van shutters zijn uitermate geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers of wellnessruimtes. Bovendien ogen de shutters erg sfeervol in een ruimte waar ontspanning belangrijk is. 

Kantoor 

Shutters op maat zijn erg handig in kantoorruimtes omdat je de lichtinval zelf kunt regelen. Veel lichtinval is onprettig als je veel op een computer werkt. Hierdoor heb je slecht zicht op het scherm of kunnen jouw collega’s jou op online vergaderingen slecht zien. Shutters in een kantoorruimte zijn de ideale oplossing! 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor witte shutters? 

Ben je op zoek naar witte shutters? Bij Van Eyck zijn specialist op het gebied van witte shutters. Een van onze specialisten helpt je graag bij het vinden van de shutters die voldoen aan al je wensen. Bekijk het snel, de mogelijkheden zijn eindeloos!