Je badkamer renoveren

De meeste mensen beginnen en eindigen hun dag in de badkamer. Het is een veelgebruikte ruimte die meestal over het hoofd wordt gezien bij het overwegen van upgrades aan het huis. De sleutel is om upgrades te kiezen die passen bij je levensstijl en routines. Misschien heb je een badkuip of een muur-nis nodig als je geen plek hebt om shampoo en zeep neer te zetten. Als je met meerdere mensen samenwoont kun je twee wastafels plaatsen. Op deze manier kan iedereen comfortabel zijn tanden poetsen zonder elkaar in de weg te staan. Denk eerst na over je dagelijkse routines en opslagvereisten. Het belangrijkste is om een ​​focus op de functie te hebben.

Kies ontwerpelementen

Kies een ontwerp dat voldoet aan je visie en je doe-het-zelf vaardigheden voordat je begint met het opnieuw ontwerpen van de badkamer. Er zijn tal van benaderingen voor deze klus. Het varieert van het opnieuw schilderen en het vervangen van een paar items, tot het volledig slopen van de ruimte en opnieuw beginnen. Wil je een moderne boerenlook creëren? Of ben je op zoek naar iets dat bij de rest van je interieur past? Zoek van tevoren inspiratiefoto’s voor je concept om ervoor te zorgen dat je nieuwe materialen niet botsen met je verf kleur. Overweeg om je badkuip ontwerp en wasbak te veranderen. Voor een sterkere vloer fundering met een moderne uitstraling kun je pvc visgraat laten leggen!

Nieuwe armaturen installeren

Je kunt beginnen met het installeren van je nieuwe armaturen nadat je je badkamer hebt gestript. Je moet een pvc vloer badkamer aanpassen als je ondervloer symptomen van rot of waterschade vertoont. Misschien is het zelfs beter om een hele nieuwe vloer te leggen. Kies bij het vervangen van een douche of bad een kuip of wasbak die past bij je nieuwe ontwerp. Badkuipen zijn vaak rechthoekig of vijfhoekig van vorm met een afgehakte hoek. Je moet ook rekening houden met de andere kenmerken van je badkamer, zoals de locatie van de ingang.