Muurstickers voor de inrichting van de kinderkamer

Voorafgaand aan de geboorte van je kindje besteed je veel tijd en aandacht aan de inrichting van de kinderkamer. Je wilt immers dat je kind zich er veilig voelt en er rustig kan slapen. Maar als het wat ouder wordt is het leuk om de inrichting aan te passen aan de ontwikkeling van je kind. Baby’s letten vooral op kleuren, maar als je kind een peuter wordt gaat het steeds meer reageren op afbeeldingen. Door de favoriete figuren van je kind op grote muurstickers af te laten drukken kan de kinderkamer op een eenvoudige manier worden aangepast. Veel geld hoef je daar niet voor te reserveren, want het gaat om goedkope stickers.

Grote keus aan afbeeldingen

Op de website kun je gebruik maken van duizenden afbeeldingen voor stickers. Daartussen staan veel bekende kinderfiguren, zoals uit Disney en van K3, maar er kan ook worden gekozen uit allerlei thema’s. Met thematische stickers zijn kinderkamers om te toveren tot woestijnlandschappen, jungles, een vliegveld, een woeste zee of een paleis voor een prinses. Door gebruik te maken van persoonlijke foto’s kun je helemaal een fantastische sticker maken. Welk kind wil nou niet een grote sticker op de muur met zijn opa en oma, of met een afbeelding van het hele gezin?

Professioneel ontwerpteam

Het maken van een grote sticker met een persoonlijke foto kan een hele uitdaging zijn. Want hoe kies je de juiste uitsnede uit de foto? Welke stickerprofiel past daar het beste bij en welke tekst kun je bij de foto plaatsen? Als je het zelf niet aandurft om zo’n sticker te ontwerpen kun je hulp krijgen van een professioneel ontwerpteam. Zij bieden allerlei soorten hulp. Je kan opbouwend advies krijgen over een door jou ontworpen sticker. Maar als je wilt kun je ook een beschrijving opsturen van de sticker die je wilt maken. Het ontwerpteam zal op basis daarvan een sticker voor je ontwerpen.