Op vakantie naar Ibiza? We geven je een paar tips voor een geweldige vakantie!

Op vakantie naar Ibiza
Op vakantie naar Ibiza

Ga je binnenkort op vakantie naar Ibiza en heb je zin om veel van het eiland te zien? Dan kun je een vooropgestelde reis boeken, of je plant hem zelf! Boek zelf een hotel, vakantiehuisje of bed and breakfast en bepaal zelf wat je wel of niet wil zien van Ibiza.

Ibiza-stad

Ibiza-stad telt ruim vijftigduizend inwoners, wat bestaat uit diverse wijken die allemaal hun eigen inwoners en publiek hebben. In het centrum van Eivissa (zo wordt de stad tegenwoordig genoemd) vindt je hystorische aspecten. Dit centrum is gelegen op een grote heuvel. Dit centrum valt onder de best bewaard gebleven oude nederzettingen aan de Middellandse Zee. Ben je dus geïnteresseerd in geschiedenis? Dan is dit zeker een bezoekje waard! Je kunt dit het beste bezoeken in de zomermaanden. Het moment dat deze stad erg levendig en gezellig is.

San Antonio

Als tweede grootste stad van Ibiza telt San Antonio ruim vijfentwintig duizend inwoners. Het stadje was vroeger bekend als vissersdorpje, wat je nu nog regelmatig terug ziet. Het is één van de grootste badplaatsen van Ibiza met mooie helderblauwe zee en witte stranden. San Antonio is een perfecte uitvalsbasis als je graag wilt feesten. Er zijn talloze clubs waar verschillende feesten gehouden worden.

San Juan

Houd je meer van rust? Dan is San Juan het perfecte stadje voor jou. Vele mensen komen naar dit stadje om te genieten van de authentieke architectuur. Er zijn genoeg plekjes waar je wat kunt eten of drinken, maar veel minder clubs als je het vergelijkt met een ander stadje. Er liggen vele prachtige stranden en natuur in en rondom San Juan.