Sier je vlaggenmast met een kwaliteitswimpel van Vlaggen Unie

Geef je tuin een extra dimensie

Soms kun je met de toevoeging van een ornament of een voorwerp, je tuin een compleet andere aanblik geven. Kunstwerken, waterpartijen, zonnewijzers of, een heel statig element, een vlaggenmast. Daarmee bedoelen we dus echt een mast met een behoorlijke hoogte. Een vlaggenmast mag natuurlijk niet te klein zijn. Het is de bedoeling dat die gezien wordt. Vlaggen Unie levert daarom masten met een hoogte tot wel negen meter!

Vlaggenmasten tref je vaak op landgoederen aan, maar ook bij golfclubs, restaurants of attractieparken. En niet voor niets! Met een vlaggenmast in combinatie met de juiste vlag en de juiste wimpel, heb je de mogelijkheid je te profileren of uit te dragen waar je voor staat. Een in de wind wapperende vlag of wimpel trekt nou eenmaal de aandacht. Je ziet ze vaak al van heinde en verre.

Wimpels, wat zijn dat eigenlijk?

Het gezegde: ergens met vlag en wimpel voor slagen, komt je vast bekend voor. Maar wat is een wimpel nou eigenlijk? Een wimpel is een typisch Nederlands iets. Het is een smalle strook van stof die alleen, of samen met een vlag, bovenaan de vlaggenmast wordt bevestigd. De lengte ervan is meestal groter dan het diagonaal van een vlag. Wimpels worden bevestigd met een touw, dat weer aan een stokje is bevestigd. Om het stokje wordt het uiteinde van de wimpel gewikkeld. Soms heeft een wimpel kwasten aan het uiteinde. Het uiteinde kan in één of twee punten uitlopen. Een wimpel alleen mag altijd blijven hangen. (voor vlaggen gelden andere, strengere regels). De oranje wimpel is met name bekend en wordt bij de Nederlandse vlag gehangen, bijvoorbeeld wanneer de leden van het koninklijk huis hun verjaardag vieren. Behandel een wimpel, evenals een vlag, altijd met respect. Zorg dat er in je vlaggenmast altijd een schoon en onbeschadigd exemplaar hangt. Is je wimpel aan vervanging toe? Bestel er snel een goedkoop een via https://www.vlaggenunie.nl/wimpels/. Aan de wimpel zit ophang garnituur waarmee je de wimpel aan het koord van de vlaggenmast kunt bevestigen.

Laat zien waar je van houdt

Wanneer er een vlaggenmast in je tuin staat, moet je daar natuurlijk wel gebruik van maken. Een lege vlaggenmast is maar een vreemd gezicht. Meestal heeft de vlaggenmast een prominente plek in de tuin. Dat vraagt om aankleding! Zoals gezegd kan een wimpel altijd! Wie van een beetje chauvinisme houdt, zit bij Vlaggen Unie goed. Hijs eens een wimpel van je provincie in de top en ben er trots op. Behalve wimpels van alle twaalf provinciën met de afbeelding van de vlag in een aangepaste verhouding,
levert Vlaggen Unie ook de wimpel van Nederland, een oranje wimpel en een welkomstwimpel. Je hebt ze al binnen één werkdag in huis (daar kan de vlag voor uit) en dat ook nog eens voor een wel hele voordelige prijs.

Windstil?

Nederland is het land van tulpen, klompen en windmolens. Er waait meestal wel een briesje of er staat gewoon een flinke wind. Een vlag en/of een wimpel zullen dan tijdens het wapperen wat geluid veroorzaken. Dat hoort er gewoon bij. Vind je dat vervelend? Daar hebben we bij Vlaggen Unie een oplossing voor. Vraag eens naar onze fluisterwimpels. Deze verminderen het getik van de wimpel tegen de vlaggenmast.

Vlaggen Unie biedt, behalve een uitgebreid assortiment aan wimpels ook vlaggenmasten, vlaggenstokken, diverse soorten vlaggen en spandoeken. Vlaggen Unie drukt ook logovlaggen waarmee je je eigen bedrijf op een unieke manier op de kaart kunt zetten. Neem eens een kijkje op onze website.