Azerty

Lange reis voor de boeg? Met deze 3 tips ben je voordat je het weet op de plaats van bestemming

Heb je een lange auto-, trein- of vliegreis voor de boeg? En zie je er nu al tegenop, ook al duurt het nog dagen voordat het zover is? Lees dan even deze blog want hierin delen we drie handige tips met jou zodat je je zeker niet hoeft te vervelen. Want we kunnen het heel goed begrijpen dat je daar bang voor bent. Niemand zit namelijk te wachten op urenlange verveling. Met onderstaande drie tips ben je echter voordat je het weet op de plaats van bestemming. Lees je mee?

Kijk een spannende film of serie

Het aanbod aan On Demand streamingdiensten in Nederland is vandaag de dag ontzettend groot. Van Netflix en Videoland tot Amazon Prime Video en Disney+, en er komen nog steeds nieuwe aanbieders bij. Voor slechts ongeveer een tientje per maand kun je films en series kijken waar en wanneer je maar wilt. Je hebt hierbij de keuze uit een zeer ruim aanbod dat ook nog eens regelmatig bijgewerkt en aangevuld wordt. Omdat een film toch al gauw minstens anderhalf uur duurt, is de tijd zo weg.

Doe een dutje of schoonheidsslaapje

Een schoonheidsslaapje is nooit verkeerd. Dus ook niet tijdens die ellendig lange reis. Zorg er wel voor dat je enkele oordopjes en een slaapmasker bij je hebt. Vooral in de trein wil het nog wel eens behoorlijk rumoerig zijn, tenzij je natuurlijk in een stiltecoupƩ zit. Door goede oordopjes aan te schaffen krijg jij weinig meer mee van die schreeuwende kinderen om je heen en kun je in alle rust een dutje doen. Voordat je het weet is het alweer een uur later en ben je weer wat dichter bij jouw bestemming.

Speel een spelletje, samen of alleen


Ga je samen met familie of vrienden op reis? Neem dan enkele kleine (kaart) spelletjes mee die je zo in je tas kunt steken. UNO is een mooi voorbeeld van een klein kaartspelletje dat zeer geliefd is onder veel mensen. Ga je echter alleen op reis? Dan zul je je toch op een andere manier moeten zien te vermaken. Onze tip is om een handheld gaming console of een gaming laptop mee te nemen. Je kunt natuurlijk ook op je smartphone gamen, maar dat biedt vaak geen goede ervaring. Een gaming laptop heeft wat ons betreft de voorkeur, omdat je deze ook voor andere doeleinden kunt gebruiken. Denk aan het kijken van films en series.