Betrokken van ontwerp tot realisatie.

Natuurlijk koop je een keuken niet zo maar, niet in 1 dag. U wilt uw droomkeuken op maat laten maken door een meubelmaker?

Klanten mogen zo vaak langskomen als dat nodig is. Het is belangrijk dat u weet dat wij betrokken zijn bij het ontwerpen van uw droomkeuken op maat. Wij zijn er voor U. U mag ons alles vragen en wij zullen daar een deskundig antwoord en uitgebreid advies geven. Wij houden alle ontwikkelingen op het gebied van keukens nauwgezet in de gaten. Het laatste aanbod van onze leveranciers van materialen, de vertaling van de laatste internationale trens. Wij vertalen deze veranderingen ook naar onze ontwerpen. Het is een continu proces van inspiratie, ontwikkeling en dat als basis voor het ontwikkelen van uw droomkeuken.

Uw keuken op maat laten maken door een meubelmaker! Een exclusieve keuken op maat met oog voor detail. Laat uw keuken

Maatschappelijk betrokken


Voor ons is het vanzelfsprekend om maatschappelijk betrokken te zijn. Dan kunt u denken aan voorbeelden die klein beginnen als het hergebruiken van verpakkingsmaterialen. Maar ook alle materialen die gebruiken
wij zoveel mogelijk opnieuw. Ook in onze omgeving dragen wij ons steentje bij. Maatschappelijk betrokken, ook met oog voor detail.


Een exclusieve keuken laten maken door meubelmaker? Dat betekent een hoog service niveau en oog voor detail bij het inmeten, maar zeker ook tijden de montage. Wij hebben jarenlange ervaring in het monteren van keukens en maken alles in eigen beheer. Een maatwerk keuken van ons betekent een aantal zekerheden:
– De keuken wordt in goed overleg afgestemd en geleverd bij uw thuis. Wij werken netjes en nauwkeurig en laten alles schoon achter.
– Geen rommel.
– Onze service is nog ouderwets.
– Wij stellen de volledige keuken en vertrekken pas als alles klaar is om
jarenlang van te gaan genieten.
– Snel geregeld door onze meubelmaker.

Uw droomkeuken op maat laten maken door een meubelmaker? Neem contact met op ons!