Complimenteer je voordeur met de juiste accessoires

Wist je dat een goede accessoires de algehele uitstraling van je voordeur compleet maakt?

Ja, je hebt het goed gehoord. Het vinden van een geschikte deurklink, deurbel, klopper en briefplaten is net zo belangrijk als het vinden van de perfecte deur. Tegenwoordig zijn er veel soorten aan deurklinken en al het andere om uit te kiezen, dus hoe haal je nu precies het juiste voor jouw voordeur?

Deurklinken en knoppen

Als misschien wel het belangrijkste voor een deur, is de keuze van de te gebruiken deurklink of knop een belangrijke. Wanneer je nadenkt over welke stijl je moet kiezen, let dan goed op wat past bij het algemene karakter van het pand en welke woonstijl is gekozen. De door jou gekozen externe items fungeren als toegangspoort tot de woning en moeten consistent zijn met wat je binnenhuis vindt. Ga je voor een moderne uitstraling? Dan zijn we persoonlijk gek op strakke deurklinken in het zwart. Heb je een historisch pand? Denk eens aan een knop uit hetzelfde tijdperk!

Deurbellen

Met een scala aan kleuren, materialen, geluiden en vooral installatietypen die beschikbaar zijn, is er genoeg te bieden als het gaat om het vinden van het juiste product. Controleer voordat je een aankoop doet hoeveel onderhoud het product vraagt, wat de levensduur is en hoe makkelijk hij te installeren is.

Deurkloppers

Ideaal gelegen in het midden van je deur, moet de door jou gekozen klopper in overeenstemming zijn met de rest van het pand. Hiernaast moet het opvallen tegen de kleur van het materiaal of de verf van de deur. Onthoud dat bij moderne huizen een meer gestroomlijnd ontwerp past, terwijl een historisch pand iets nodig heeft met een klassieker gevoel, zoals een leeuwenkopklopper.

Biefplaten

Als opvallend kenmerk van elke deur moet een briefplaat passen bij al jouw andere gekozen items, zoals de deurklink of knop en deurbel of klopper; zowel qua kleur en stijl als qua materiaalsoort. Dit zorgt ervoor dat de uitstraling van het gebouw consistent blijft en dat het door jou gekozen ontwerp logisch is.