De leukste winter items voor komend seizoen

De zomer is nog niet voorbij en we zien alweer de eerste sinterklaas en kerst accessoires in de winkel liggen. Dan kun je ook maar beter op tijd weten wat de trends van komend seizoen zijn.

Is de winter niet jouw favoriete seizoen? De koudere temperaturen, de sneeuw, de lange, sombere dagen waarop je huid de droom van zonneschijn en warme briesjes vasthoudt. Zorg ervoor dat je voldoende leuke accessoires hebt voor de winter inrichting die nodig is om jou en je gezin gezellig te houden. Of je nu van sneeuw en kou houdt of liever lekker in een deken bij de open haard kruipt, deze items zijn een must-have in je winterverblijf. Je zult ze zeker leuk vinden!

Pluche badkamermat

 Begin je de dag graag met een warme douche voor het ontbijt in het weekend? Een van de heerlijkste winteraccessoires om aan je badkamer toe te voegen, is een zachte badkamermat. Wie wil dat vreselijke koude gevoel van blote voeten op ijskoude tegels? Door een zachte badkamermat toe te voegen, kunt u tijdens de herfst en winter genieten onder de voeten.

Zachte badjas

Een ander essentieel winterverblijf in de badkamer is een gezellige, zachte badjas. Voor een ontspannende ochtend tijdens de winter, wikkel je jezelf in een badjas die gemaakt is om je extra comfort en warmte te geven als je uit de douche stapt, koffie zet of een ontbijtje maakt. Of gewoon lekker luiert in huis.

Pantoffelsokken

Koude vloeren? Voeg een paar (of meer) met fleece gevoerde pantoffelsokken toe aan je winterwinkellijstje. Zorg ervoor dat je een paar knusse pantoffelsokken aantrekt voordat u naar uw winterse keuken gaat. Het zachte, donzige materiaal omringt je voeten met warmte op je koude wintertuinvloeren! Koop een paar met antislipzolen om ze veilig genoeg te maken om de hele dag in huis te dragen. Bovendien is het fijn om ze in verschillende kleuren te hebben, zodat je elke dag van de week een paar kunt dragen, waardoor dit een van je onmisbare winterbenodigdheden is.

Mokwarmer

Als je van plan bent om op de bank te loungen en naar je favoriete ochtendtelevisieprogramma’s te kijken, maak dan een warm drankje klaar en gebruik een mokverwarmer om het urenlang warm te houden. Een van de beste winteraccessoires is een handig apparaat om dranken gloeiend heet te houden, vind je niet? Er is niets erger dan een kop koude warme chocolademelk of thee. Dit verwarmde bord houdt je mok urenlang warm!

Kersthuisjes

Het is misschien nog een beetje vroeg voor kerst en we willen er nog niet aan denken, maar als de koudere dagen eraan komen zijn kersthuisjes de accessoires die je echt in huis wilt hebben voor dat heerlijke kerstsfeertje dat volgens ons niet vroeg genoeg kan beginnen. Koop bijvoorbeeld Lemax huisjes, je hebt de keuze uit honderden verschillende huisjes en kerstdorpen.