Houten kralen en bedels voor in je interieur

Het is weer DIY tijd! In dit blog artikel hebben we daarom een paar toffe huisaccessoires veranderd tot trendy items met een Scandinavische look. Voor het maken van de DIY hebben we verschillende producten gebruikt waaronder houten kralen en bedels van de bedel groothandel Betaalbarekralen. Al enthousiast? Super! Lees snel verder.

Houten kralen onderzetters

Onderzetters zijn natuurlijk essentiële items om jouw mooie tafel in shape te houden. Hoe tof is het daarom om onderzetters te maken met houten kralen! Hiervoor heb je houten kralen, draad en lijm nodig. Wanneer je een kralen ketting hebt gemaakt kan je deze eenvoudig om elkaar heen draaien. Plaats een beetje seconde lijm tussen de houten items en jouw trendy onderzetters zijn klaar! Natuurlijk hebben we ook een grote onderzetter nodig voor die leuke theepot. Ga aan de slag en maak trendy onderzetters voor de mooiste tafelstyling!

Houten kralen spiegel

Spiegels, meestal hebben we er meerdere van in huis hangen. Echter zijn deze huisaccessoires al snel een beetje saai en eenzijdig. Met deze DIY tover je een spiegel in no time om tot een chique eyecatcher. Net zoals in de bovenstaande DIY maak je eerst een houtenkralen ketting. Strijk lijm op de buitenste rand van de spiegel en plaats de kralenketting erop. Wanneer je graag wat meer afwisseling wilt kan je de kralen ook afwisselen met bedels voor een speels effect.

Houten kralen gordijn band

Gordijnen zijn een van de belangrijkste items om een interieur meer sfeer te geven. Maar nadat ze er een tijdje hangen ben je wel toe aan wat afwisseling. Versier daarom je gordijnen met stoere gordijn banden van kralen. Stel verschillende maten houten kralen en bedels samen op macramé draad. Je kunt er ook voor kiezen om een band te maken door verschillende macramé knoop technieken te gebruiken voor een extra uniek ontwerp. Door de band vervolgens om de gordijnen heen te knopen geef je deze huisaccessoires een speelse en stijlvolle look.