Interieuridee – Exclusieve glasmozaïek

Mozaïek maakt elk interieur net wat fraaier. Deze kleine tegels zorgen bijvoorbeeld voor wat kleur in de kamer en voorzien de ruimte van een bijzonder detail. Deze tegels zijn er bovendien in allerlei vormen, kleuren en formaten, dus je vindt altijd wel een exemplaar dat bij je past. Ben je nou op zoek naar wat exclusievere tegels? Dan hebben wij die wellicht gevonden: glasmozaïek van The Mosaic Factory!

The Mosaic Factory

Wanneer je op zoek gaat naar mozaïek, is de kans groot dat je bij The Mosaic Factory uitkomt. Dit merk heeft een bijzonder uitgebreid assortiment mozaïek, in alle denkbare kleuren en vormen. Daarbij hoort ook de Amsterdam-collectie: quarts glasmozaïek in ruim zeventig kleuren, verdeeld over vijf series. Elk van deze series kenmerkt zich door tegels met een uniek en exclusief detail, bijvoorbeeld in de afwerking of het materiaal zelf. Zo bevat de Pearl-serie glasmozaïek met een parelmoeren afwerking, in acht fraaie kleuren. De Gold-serie bevat mozaïek met aders van echt goud, verwerkt in het glas zelf.

Glasmozaïek

De Amsterdam glasmozaïek is vierkant, met een afmeting van 20x20x4 millimeter. De tegels hebben scherpe randen en voeglijnen van slechts anderhalve millimeter, wat betekent dat deze glasmozaïek zich bijzonder strak laat verwerken. Daarnaast zorgt de smalle voeg ervoor dat de heldere kleuren van de tegels nog beter uitkomen, omdat er in verhouding weinig voeg en veel tegel te zien is. Wanneer je écht op zoek bent naar een unieke en exclusieve tegel, kun je ook kiezen voor maatwerk. The Mosaic Factory kan namelijk elk gewenst patroon, inclusief letters, figuren, enzovoorts, met deze glasmozaïek leveren. 

Toepassingsmogelijkheden

Glasmozaïek van The Mosaic Factory is zeer geschikt als wandtegel, zowel binnen als buiten. Deze tegels kunnen ook op de vloer worden toegepast, maar alleen in ruimtes waar weinig of met blote voeten gelopen wordt. De Amsterdam glasmozaïek is daarnaast chloorbestendig en wordt daarom vaak in zwembaden verwerkt, waar het water erg mooi op het glas reflecteert. Waar je deze kleine tegels ook toepast, ze zijn altijd een prachtige en exclusieve toevoeging aan je interieur!