Kantoor aan huis bouwen of verbouwen?

Al enige tijd luidt het advies om zo veel mogelijk thuis te werken. Ondertussen begint het te wennen om thuis te werken en voor veel mensen is het ideaal. Ben jij ook een liefhebber geworden van thuis werken? Misschien wordt het dan een keertje tijd om een kantoor voor jezelf te maken of je oudere kantoor aan te passen. Je kunt verschillende dingen aanpassen, dit hoeft niet altijd veel werk te zijn. Het kan ook gaan om iets kleins, bijvoorbeeld meubels of decoratie. Wil je het toch iets groter aanpakken? Begin dan bij de basis. Het is erg handig als een kantoor het geluid dempt. Je wil niet dat je alles hoort wat er op kantoor gebeurt. Als jij de hele dag moet luisteren naar typende mensen, pratende mensen, koffiezetapparaten, etc. Dan wordt je op gegeven moment helemaal gek. Daarnaast is het belangrijk dat het kantoor er netjes en strak uitziet zodat je in alle rust kan werken.

Wat is een systeemplafond

Een systeemplafond is eigenlijk een tweede plafond onder het oorspronkelijke plafond. Het systeemplafond bestaat uit een frame waarin de plafondplaten liggen. Tussen het oorspronkelijke- en systeemplafond kunnen kabels van verlichting en apparatuur mooi worden weggewerkt. Verlichting plaatsen is niet moeilijk. Zo kunnen er gemakkelijk spotjes maar ook duurzame Tl-buizen in het systeemplafond verwerkt worden. Er zijn verschillende systeemplafonds maar komen vaak op hetzelfde neer. De plafondplaten kunnen verschillen van structuur en kleur. Vaak wordt er gekozen voor wit, maar je kan ook kiezen voor zwarte plafondplaten of voor een leuke print. Daarnaast heb je ook verschillende systemen, zo heb je inlegplafonds, doorzakplafonds en bandrasterplafonds. Al deze plafonds zijn te verkrijgen in de hoogkwalitatieve platen van Armstrong.  

Systeemplafonds van Armstrong

Armstrong plafond kopen bij Systeemplafonds.nl is eenvoudig en verzekerd je van een uitstekende service. Armstrong is een goed merk dat al vele jaren plafondpanelen aanbiedt in verschillende materialen.  Bij Armstrong ligt de focus op innovatie en daarbij doen zij er alles aan om hun plafondplaten continue te blijven verbeteren. Ga jij binnenkort je kantoor aan huis bouwen of verbouwen? Neem contact op met Systeemplafonds.nl voor persoonlijk advies.