Zo overleef je de herfst in huis

De herfst komt er weer aan en dat betekent dat de truien weer tevoorschijn komen en we weer bakken met thee gaan drinken. We zitten in deze tijd dan ook liever binnen dan buiten. Wij vertellen je met welke producten je deze herfst doorkomt.

Kleden en dekens

Niet is lekkerder om in de avond op de bank te ploffen en een dekentje over jezelf heen te gooien. Koop daarom een leuke mand en stop hier een aantal van jouw favoriete kleden en dekens in. Deze zijn niet alleen voor jezelf, maar kan je ook uitdelen aan bijvoorbeeld je partner of je gasten. Gegarandeerd dat zij hier blij mee zullen zijn.

Warme drankjes

In de herfst drinken we het liefst de hele dag door warme drankjes. Denk aan kopjes koffie, van bijvoorbeeld Segafredo koffiebonen, of thee en chocolademelk. Sla deze dus op tijd in, want in de herfst worden deze steeds populairder. Om je drankjes warm te houden, kan je ook nog warmhoudbekers kopen of thermosflessen. Zo geniet je de hele dag door van jouw favoriete warme drankje.

Herfstdecoratie

Om een echt herfstgevoel te krijgen, kies je natuurlijk voor veel herfstdecoratie voor in je huis. Denk bijvoorbeeld aan oranje (nep) bladeren die je op een tafeltje of op de vensterbank kan leggen. Koop andere kussenhoezen die bij de kleuren van de herfst passen of kies andere decoratie, zoals kaarsen, die herfstkleuren hebben. Er bestaan tegenwoordig ook veel geurkaarsen die bedoeld zijn om de herfstsfeer in huis te krijgen.